Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-01-2013
My Device: Blackberry z10
My Carrier: Verizon

can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10

I tried to copy my passwords from my old 9930 to my new Z10 using the Blackbery link software, but it says the 9930 is not supported.  I just updated the Blackberry link software to 1.1 but it still does not work. 

 

The 9930 is running the latest software, 7.1.0.755

 

I need to be able to copy all of the data from the 9930 to the new Z10 or I can't use the Z10.

 

This is an urgent issue.

Super Contributor
Posts: 323
Registered: ‎05-10-2011
My Device: Z10

Re: can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10

So the Link app is saying that particular device isn't supported? Or are you just getting an error when you attempt to copy the data?

----------
BESX 5.0.4, SQL 2008, Exchange 2010 SP2 RU4a
Posts: 96,068
Likes: 24,621
Solutions: 6,421
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10

backup your 9930 using the Desktop Software.

 

Restore that backup file using the Link software with your Z10 connected.



1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes
Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-01-2013
My Device: Blackberry z10
My Carrier: Verizon

Re: can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10

That doesn't work as the Z10 can't see the 9930 backup files

Trusted Contributor
Posts: 110
Registered: ‎10-23-2012
My Device: Rotary Phone

Re: can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10

[ Edited ]
 

If your a Enterprise Z10 user, then you would have to do a manual transfer.

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-01-2013
My Device: Blackberry z10
My Carrier: Verizon

Re: can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10

how do you perform a manual transfer without a media card?

Highlighted
Trusted Contributor
Posts: 110
Registered: ‎10-23-2012
My Device: Rotary Phone

Re: can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10

Posts: 96,068
Likes: 24,621
Solutions: 6,421
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10

waldmani, are you an enterprise account user?



1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes
Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code
Posts: 96,068
Likes: 24,621
Solutions: 6,421
Registered: ‎04-01-2008
My Device: Passport • Z30 • Z10 • Torch9850 • Playbook
My Carrier: Verizon

Re: can't copy informaton from my Blackberry 9930 to my new blackberry Z10


waldmani wrote:

That doesn't work as the Z10 can't see the 9930 backup files


waldmani, have you looked in Link > click on your device at bottom > click onRestore  > click on Legacy device files?

 

Or, do you have Protect installed on your 9930 and making backups?



1. If any post helps you please click the Like Button below the post(s) that helped you.
2. Please resolve your thread by marking the post "Solution?" which solved it for you!
3. Install free BlackBerry Protect today for backups of contacts and data.
4. Guide to Unlocking your BlackBerry & Unlock Codes
Join our BBM Channels (Beta)
BlackBerry Support Forums Channel
PIN: C0001B7B4   Display/Scan Bar Code
Knowledge Base Updates
PIN: C0005A9AA   Display/Scan Bar Code