Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-15-2013
My Device: Curve 9300/Z10 Smartphone
My Carrier: 8625968249

curve 9300 to Z10

Hi, 

I have a work supplied Curve 9300 with T-Mobile as the carrier. I purchaced an unlocked Z10 that accourdiing to the description would support t-mobile or ATT, The SIM card from the Curve does not fit the Z10. Is this a fixable issue? Is the problem with the carrier, the phone, or where? Thank you for any help, the phone seems awesome, just hope I will be able to use it. 

Forums Veteran III
Posts: 3,802
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Z30 / Playbook

Re: curve 9300 to Z10

T mobile can give you another SIM that will fit your new phone.  Congrats!

________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution!
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________
Trusted Contributor
Posts: 132
Registered: ‎06-22-2013
My Device: Z10 (STL 100-2) -10.1.0.4181
My Carrier: Optus

Re: curve 9300 to Z10

[ Edited ]

You need to go to an outlet or your service provider and pick up a micro-sim (or whatever they're known as there) and then have them 'port' your existing number over to the new sim. It may not even cost you anything.. Mine clipped out of a larger sim-card body which functions also as an adapter, so it can still be used in another phone. Cheers!

Edit: Snap! I had seen Wolf had already replied. Smiley Happy

Disclaimer:
I know a little about lots of things,
yet not a great lot about those little-things.
Ultimately, I'm here to learn.
Forums Veteran III
Posts: 3,802
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Z30 / Playbook

Re: curve 9300 to Z10

@Simmo-:   Thanks!  Feels good to get confirmation!

________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution!
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎07-15-2013
My Device: Curve 9300/Z10 Smartphone
My Carrier: 8625968249

Re: curve 9300 to Z10

Thank you both so much for the quick reply, glad to know it won't be a big deal. Thanks again!

Trusted Contributor
Posts: 132
Registered: ‎06-22-2013
My Device: Z10 (STL 100-2) -10.1.0.4181
My Carrier: Optus

Re: curve 9300 to Z10

Glad to be of some help! (my edit 'should' have read "I HADN'T seen Wolf had already replied" - (Just rushed I guess)
Disclaimer:
I know a little about lots of things,
yet not a great lot about those little-things.
Ultimately, I'm here to learn.
Highlighted
Forums Veteran III
Posts: 3,802
Registered: ‎12-29-2011
My Device: Z30 / Playbook

Re: curve 9300 to Z10

Happens to the best of us!!

________________________________________________________________
Please click the Thumbs Up icon if this comment has helped you!
If your issue is resolved, please click the solution button on the resolution!
Every BlackBerry should have BlackBerry Protect, get it now! | Follow me on Twitter | Bring Back BBM Music!
________________________________________________________________