Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

Reply
New Member
Posts: 2
Registered: ‎05-06-2013
My Device: Blackberry Z10
My Carrier: Verizon Wireless

showing there are vmails but system says no vmail

Any idea how to fix? And still have email timestamp issue on Z10
Highlighted
Hall of Famer III
Posts: 57,614
Registered: ‎11-28-2008
My Device: PRIV (6.0.1/AAG111), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1526)
My Carrier: TMobile USA

Re: showing there are vmails but system says no vmail

Hello,

For vmail, the old trick might work -- call your Z10 number from a different line, don't answer and leave a message. Then retrieve/delete the message on the Z10. Sometimes that kicks the carrier notification system and clears things up.

As for your email timestamp issue...if you mean the sending timestamp, no news there...but we are all hopeful regarding future OS updates.

Good luck!

Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................