Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z10

New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-31-2013
My Device: blackberry z10
My Carrier: rogers

z10 wifi



I got the z10 about a month ago with Rogers and everything is good until I noticed some issues with the wifi. The wifi does not discover all the wireless connections available and when it does, it connects giving me a full signal without the BB dots and then disconnects. What's even more frustrating is the fact that my friends with iphones and Samsung not only discover the available networks they can connect with ease. I tried the general solutions of restarting the phone or turning the wifi on off... I love my new phone but this wifi issue is making me hate it.


Hope any official BB representative response doesn't just contain more questions and not a single answer in the reply.  




Forums Advisor III
Posts: 1,849
Registered: ‎05-29-2013
My Device: Passport & PlayBook
My Carrier: Bell

Re: z10 wifi

Have you tried to upgrade your OS? or doing full complete wipe of the phone itself!
Want to contract me? You can follow me on Twitter @RobGambino
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎05-31-2013
My Device: blackberry z10
My Carrier: rogers

Re: z10 wifi

Yes to the update, no to the wipe out. Do I have to wipe out the entire phone i mean how come I cant connect while even the S2 can connect?


PS: The wifi at home works now but sometimes it gives me the exact same problem. 

Regular Contributor
Posts: 59
Registered: ‎12-18-2011
My Device: Bold 9780, Bold 9900, Z10, Playbook
My Carrier: Rogers

Re: z10 wifi

Hi there


I am having some of the same issues since the update. I did the update and haven't been able to connect to my home network since then. I am able to connect to all other networks (e.g., work, Tim Horton's,  hotspots) except for my home network, which is the one that I did the update on.  Other devices connect to the home network, except for the Z10.  


I've been in contact with BB via @Blackberryhelp on Twitter.  After doing some suggested solutions that didn't work, they have advised me to contact Rogers to have a ticket started. I haven't had a chance to do that yet though.  I'm wondering if it is a Rogers thing since we are both with Rogers...


If I get a final solution that works I will post again. If you get a solution, please post as well. 


Cheers, Paul