Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

BlackBerry® Z30

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎11-04-2013
My Device: Z30
My Carrier: etisalat

Word Substitution not working

I have read all the forums and tried everything I can think of, but word substitution is not working on my Z30. BlackBerry, I know you are aware of this issue but you seem not to be taking responsibility to fix it. This is one of the most important functions for me and I've now been without it since buying my Z30 almost one month ago. Seriously bad.
Developer
Posts: 741
Registered: ‎10-06-2013
My Device: Q5
My Carrier: Cosmote

Re: Word Substitution not working

Try resetting your phone it's a common problem...
Guru III
Posts: 32,116
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry PRIV, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Word Substitution not working


vmisirlis wrote:
Try resetting your phone it's a common problem...

and what do you mean by resetting?

 

 

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V


Developer
Posts: 741
Registered: ‎10-06-2013
My Device: Q5
My Carrier: Cosmote

Re: Word Substitution not working

You can try rebooting lyour phone. Have you checked all the settings? If that does not work try reinstalling the os
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎08-28-2009
My Device: Not Specified

Re: Word Substitution not working

Do we have to reinstall the OS every time there is a problem???
New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎01-14-2013
My Device: 9930
My Carrier: Sprint

Re: Word Substitution not working

Unfortunately that seems to be the answer most of the time for BlackBerry.
New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎05-04-2014
My Device: Blackberry Q10
My Carrier: Airtel

Re: Word Substitution not working on Q10

Suddenly I find Word substitution is not working Please advise what I should do

Guru III
Posts: 32,116
Registered: ‎06-25-2008
My Device:

I'm rockin the BlackBerry PRIV, Passport, Z30, Z10, Q10, BlackBerry Mini Stereo Speaker, 64 gig PlayBook,BT Headset HS-700

My Carrier: I am on AT&T. Please edit your Personal Profile with your DEVICE TYPE, DEVICE OS and Carrier

Re: Word Substitution not working on Q10

Try a Battery pull please, with the BlackBerry device powered ON, remove the battery 15 seconds and then reinsert the battery to reboot device. This will clear all cache like rebooting a PC. Then try again and see if your problem persists.

 




Click here to Backup the data on your BlackBerry Device! It's important, and FREE!


Click "Accept as Solution" if your problem is solved. To give thanks, click thumbs up
Click to search the Knowledge Base at BTSC and click to Read The Fabulous Manuals

BESAdmin's, please make a signature with your BES environment info.


SIM Free BlackBerry Unlocking FAQ
Follow me on Twitter @knottyrope


Want to thank me? Buy my KnottyRope App here


BES 12 and BES 5.0.4 with Exchange 2010 and SQL 2012 Hyper V