Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Downloaded Applications


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-03-2013
My Device: z10
My Carrier: vodafone india

Re: BBM between z10 devices not working...?

i am also using z10, n even my bbm is not working...my network provider is vodafone india...my emails are working properly....but bbm is not working on service provider..as soon as i disconnect my wifi my bbm stops working..

tried calling vodafone people..but they they have no solution for it..i am already BIS plan but still its not working...please help...

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-09-2013
My Device: z10
My Carrier: Zain KSA

Re: BBM between z10 devices not working...?

I had the same problem until I canceled BIS service, after that BBM worked all the time
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-03-2013
My Device: z10
My Carrier: vodafone india

Re: BBM between z10 devices not working...?

Sir which are you using rite now... n on which carrier....???
Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-09-2013
My Device: z10
My Carrier: Zain KSA

Re: BBM between z10 devices not working...?

Z10 in Saudi with Zain
New Contributor
Posts: 3
Registered: ‎03-03-2013
My Device: z10
My Carrier: vodafone india

Re: BBM between z10 devices not working...?

which plan are u using now...??

Highlighted
Contributor
Posts: 13
Registered: ‎02-09-2013
My Device: z10
My Carrier: Zain KSA

Re: BBM between z10 devices not working...?

No BB plan... just have a data plan...

 

Contributor
Posts: 26
Registered: ‎02-24-2013
My Device: 2013 BlackBerry Z10
My Carrier: Mobily KSA

Re: BBM between z10 devices not working...?

Mobily KSA has confirmed that, they are facing issues on BB Z10 They are still working to get a resolution for this. Until then, all mobily users will have connectivity issues. I heard STC and Zain works well on Z10

Contributor
Posts: 20
Registered: ‎02-27-2013
My Device: Z10-stl100-1
My Carrier: vodafone

Re: BBM between z10 devices not working...?

I have the same issue z10 bbm is not working well ,sometimes on wifi or mobile internet ,please help

Contributor
Posts: 20
Registered: ‎02-27-2013
My Device: Z10-stl100-1
My Carrier: vodafone

Re: BBM between z10 devices not working...?

what is bis service

New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎03-05-2013
My Device: Blackberry Z10
My Carrier: Crazy John's

Re: BBM between z10 devices not working...?

Hi ViciousFerret

 

I'm facing quite similar problem, everythings works fine with Wi-Fi, plus the blackberry logo appears alongside the signal bar which from I read through help page that means the internet service, blackberry messenger service, email etc are working, but without Wi-Fi it just disconected right away, no blackberry logo alongside the signal bar, althought the signal shows 3g with full bar, i can't seem to access internet nor bbm.

 

I try contacting my provider they said I already got the right package for full internet service and bbm. All they can suggest is to go to the "Host Routing Table". From what I read, BB Z10 doesn't need any registration and bbm will just works with internet service not BIS anymore right?

 

The other thing is when I switch the sim back to my previous blackberry bold 9700, it notified right away through mail that the handheld has been registered with the wireless network and the internet + bbm works right away.

 

Is there something wrong with my Z10 settings?

 

Thankyou.