Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Downloaded Applications

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎03-20-2013
My Device: Z10
My Carrier: bell

BBM not working

My BBM app isn't working. Can't send or receive messages. Anyone else have this problem?
Retired
Posts: 2,795
Registered: ‎05-10-2010
My Device: BlackBerry Z10 smartphone

Re: BBM not working

Hi eleniadam,

 

Welcome to the BlackBerry Support Community.

Are you using the mobile network or a Wi-Fi connection when this happens? Are you able to send and receive email messages?

 

I look forward to your reply.


-FS


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!



New Member
Posts: 1
Registered: ‎03-23-2013
My Device: Blackberry Curve 9000 serie
My Carrier: T-Mobile

Re: BBM not working

I have a similar problem.  Never used BBM before in my life.  I have a BB Curve model and would like to get started with BBM.   I see an icon for "Instant Messaging" on my phone and once I select the icon, all I can see is "pending contacts", "contacts" and "conversation".  I do not seem to be able to go any further.

 

Can anyone help?

 

Thank you

Retired
Posts: 2,795
Registered: ‎05-10-2010
My Device: BlackBerry Z10 smartphone

Re: BBM not working

Hi Hanseatic,


Welcome to the BlackBerry Support Community.
BBM requires a supported data plan from your mobile network provider. I recommend contacting them first to verify that your data plan is correct. This KB article may also help. "When adding a contact to BlackBerry Messenger the contact remains in pending status" KB12319

 

Let me know the results.


-FS


 


Come follow your BlackBerry Technical Team on Twitter! @BlackBerryHelp


Be sure to click Kudos! for those who have helped you.

Click Solution? for posts that have solved your issue(s)!