Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Downloaded Applications

Reply
Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎02-11-2013
My Device: BB Z10
My Carrier: Bell
Accepted Solution

no sound

For some reason I have lost sound for all my downloded games or apps. The volume control does nothing. 

Hall of Famer III
Posts: 58,190
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: no sound

Hi and Welcome to the Community!

Anytime random strange behavior or sluggishness creeps in, the first thing to do is a battery pop reboot. With power ON, remove the back cover and pull out the battery. Wait about a minute then replace the battery and cover. Power up and wait patiently through the long reboot -- ~5 minutes. See if things have returned to good operation. Like all computing devices, BB's suffer from memory leaks and such...with a hard reboot being the best cure.

Best!


Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎02-11-2013
My Device: BB Z10
My Carrier: Bell

Re: no sound

Well done. Should have thought of that. Always worked with the old Blackberry
Hall of Famer III
Posts: 58,190
Registered: ‎11-28-2008
My Device: DTEK50 (AAH108), PRIV (AAH995), Z10/Z30/Q10 (10.3.2.2813), Playbook (2.1.0.1917)
My Carrier: TMobile USA

Re: no sound

It is not supposed to be quite as frequently necessary with the BB10 devices. But, they are new, and they are still computing devices...I know of no such things that do not on occasion require a good reboot.

Cheers!

Occam's Razor nearly always applies when troubleshooting technology issues!

New to the Community? Click here and also here for helpful guidance. Also please click here for additional helpful information to guide you as you proceed. I always recommend that you treat your BlackBerry like any other computing device, including using a regular backup schedule...click here for an article with instructions. If anyone has been helpful to you, please show your appreciation by clicking the button. Need a reference to BB10 OS/SR versions? Click here. Need a specific BB10 AutoLoader? Send me a private message.

...................................................... ......................................................