Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Developer
Posts: 905
Registered: ‎02-07-2009
My Device: BlackBerry Torch 9800
My Carrier: Globe Telecom

Re: Accessing SIM STK ?

Hi jeldoret, unfortunately no luck. Smiley Happy actually that's also my use case. But till now, haven't heard someone successfully communicated with the sim tool kit.
New Contributor
Posts: 8
Registered: ‎09-11-2011
My Device: 8830
My Carrier: verizon,sprint

Re: Accessing SIM STK ?

hi

thanks for the big up...but have heard that there is software or a way in which it can be done so trying to find it coz hve a couple of the phones and need them to access the sim card menu....

also have the below problem...any probably solutions for how to change and enable it to send requests for topping up credit???/as it calls instead

 

he BB will not let me send out the request message, when i try to dial it, it calls the number instead of sending out the request. does this for everything having to send request, for checking my balance, even for topping up the phone, it does not send the request, instead i dials the number i send out as request! 

Visitor
Posts: 1
Registered: ‎10-17-2011
My Device: ?
My Carrier: ?

Re: Accessing SIM STK ?

Have you tried to specify the STK Tookit AID as target AID manually?

 

AFAIK it should be A0000000090002 or A0000000090003.

New Contributor
Posts: 8
Registered: ‎09-11-2011
My Device: 8830
My Carrier: verizon,sprint

Re: Accessing SIM STK ?

 
New Contributor
Posts: 8
Registered: ‎09-11-2011
My Device: 8830
My Carrier: verizon,sprint

Re: Accessing SIM STK ?

hi

how do i do that??? unable to access the our local sim card menu and still searching???

thanks

still learning

Highlighted
Contributor
Posts: 11
Registered: ‎06-21-2011
My Device: Bold
My Carrier: Smart

Re: Accessing SIM STK ?

any ideas how you solved this issue?