Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Developer
Posts: 74
Registered: ‎07-17-2008
My Device: Not Specified

Re: Eclipse plugin Version 1.1 beta - Resources error

Yeah OK,

I noticed that the resource is now in a res folder, is that OK?is that the way it should be?

Developer
Posts: 74
Registered: ‎07-17-2008
My Device: Not Specified

Re: Eclipse plugin Version 1.1 beta - Resources error

Should the new resource file be placed in the res folder or in the src folder?

 

I still didnt get this fixed.

Developer
Posts: 1,055
Registered: ‎01-25-2009
My Device: BlackBerry Bold 9650/BlackBerry Torch 9800

Re: Eclipse plugin Version 1.1 beta - Resources error

If you look at the samples that come with 1.1 beta, you see that they put them in the res folder but it shouldn't matter since they're both source folders.

 

Have you tried packaging your project (right-click project, BlackBerry, Package Projects)?

 

I was able to create the resource fresh with no issues.

Jerome Carty - Follow jcarty on Twitter@jcarty | #webworks-dev / #BlackberryDev on irc.freenode.net | My Apps
Click "Accept as Solution" if post solved your original issue.. Give like/thumbs up if you feel post is helpful
Highlighted
Developer
Posts: 74
Registered: ‎07-17-2008
My Device: Not Specified

Re: Eclipse plugin Version 1.1 beta - Resources error

[ Edited ]

OK, I found the difference.

I needed to add the .locale_interface folder to my source build path.

adding it fixed the issue.

 

now I'm having the project compile but when running I dont see it on the emulator