Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
New Developer
Posts: 96
Registered: ‎07-26-2008
My Device: Not Specified

For Forum Administrators: Broken Image Posting ?

 

I see several messages here where the poster has posted images. As a viewer,  hovering over the image name shows the file name used, yet the images are not visible.

 

If so many technical people  are repeatedly making errors, perhaps something is wrong with the instructions or the forum configuration ?

 

 

p.s For troubleshooting, here is a message with an image that is not visible

 

http://supportforums.blackberry.com/t5/Java-Development/Simulator-network-type-bug/td-p/408002

 

Highlighted
Developer
Posts: 1,807
Registered: ‎04-28-2009
My Device: Z10 (STL100-4)-10.3.2.858, Z10 (STL100-3)-10.3.1.2576, Z30 (STA100-5)-10.3.1.2582, Passport (SQW100-1)-10.3.1.2576, PlayBook (16GB)-2.1.0.1917
My Carrier: Verizon

Re: For Forum Administrators: Broken Image Posting ?

From what I remember reading the images have to be approved before they will be displayed. Unfortunately it either takes an excessively long time to get approved or it doesn't get approved at all.

---Spends time in #blackberrydev on freenode (IRC)----
Three simple rules:
1. Please use the search bar before making new posts.
2. "Like" posts that you find helpful.
3. If a solution has been found for your post, mark it as solved.
--I code too much. Well, too bad.