Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
New Developer
Posts: 36
Registered: ‎10-29-2009
My Device: Not Specified

Getting PopUp while accessing a URL

Hi All,

 

I am trying to access a URL from my blckberry appliction. In Between , I am getting a Dialog box saying

 

You are attempting to open a secure connection to .. IPadderss  and domain name with following options

 

continue,close Connection,view certificate,Don't ask again options. But previoulsy while we were accessing we didn't get this dialog .

 

How to remove this dialog box in the applicaiton.

 

 

 

 

Developer
Posts: 19,636
Registered: ‎07-14-2008
My Device: Not Specified

Re: Getting PopUp while accessing a URL

[ Edited ]

Post removed, I misread the Post and my suggestion was not relevant.

Developer
Posts: 1,474
Registered: ‎04-14-2009
My Device: Not Specified

Re: Getting PopUp while accessing a URL

[ Edited ]

What exactly does the prompt say? There could be many reasons, for example, Man-in-the-Middle (MITM) attack, invalid certificate (expired, not yet started), certificate's chain of trust can't be verified, mismatch between the hostname to which you're connecting and the CN field of the certificate, etc...

Developer
Posts: 410
Registered: ‎06-03-2010
My Device: Z10 Red
My Carrier: Free

Re: Getting PopUp while accessing a URL

Hello

 

I'm facing the same issue. But the problem is I have 3 URL connections to do on startup: it means 3 popup like that: that's quite annoying.

 

Do you have any idea how to prevent this?

Developer
Posts: 147
Registered: ‎08-27-2010
My Device: 9800
My Carrier: airtel

Re: Getting PopUp while accessing a URL

you are trying to connect to HTTPs and whatever ssl certificate 

that your server is using is not installed in you blackberry device.

 

 

Highlighted
Developer
Posts: 410
Registered: ‎06-03-2010
My Device: Z10 Red
My Carrier: Free

Re: Getting PopUp while accessing a URL

[ Edited ]

Thanks for replying vivart.

 

I am not connected with https, only through http for services like Xiti or AdSense