Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Contributor
Posts: 34
Registered: ‎10-19-2011
My Device: 9800
My Carrier: sim free
Accepted Solution

Some questions about Plug-in for Eclipse

[ Edited ]

Hi! I've installed BlackBerry Java Plugin for Eclipse v1.5

[File Name: BlackBerry_JDE_PluginFull_1.5.0_helios.exe]
[Download Size: 472.909 MB]
[Published Date: 10/18/2011]
but I have some problems with it.
Where can I download Java SDK (JRE) v6.0 for Eclipse to develop for BlackBerry 6 OS?

Contributor
Posts: 34
Registered: ‎10-19-2011
My Device: 9800
My Carrier: sim free

Re: Some questions about Plug-in for Eclipse

Does anyone know? 

BlackBerry Development Advisor
Posts: 15,753
Registered: ‎07-09-2008
My Device: BlackBerry PRIV
My Carrier: Bell

Re: Some questions about Plug-in for Eclipse

You can install the other BlackBerry Java SDKs using our BlackBerry Eclipse udpate site.  You can find instructions on this here:  http://us.blackberry.com/developers/javaappdev/javaupdate.jsp

Mark Sohm
BlackBerry Development Advisor

Please refrain from posting new questions in solved threads.
Problem solved? Click the Accept As Solution button.
Found a bug? Report it using Issue Tracker
Contributor
Posts: 34
Registered: ‎10-19-2011
My Device: 9800
My Carrier: sim free

Re: Some questions about Plug-in for Eclipse

Thank you very much! 

Everything is working.

Regular Contributor
Posts: 75
Registered: ‎10-19-2011
My Device: Developer
My Carrier: verizon

Re: Some questions about Plug-in for Eclipse

andev,

 

Yeah, this was the link I found. Wish'ed I'd found it Friday! Thanks! PS: I'm not seeing Eclipse/JDE intellisense working. Is it working for you? (I submitted another forum message about an hour ago!)

 

 

Highlighted
Contributor
Posts: 34
Registered: ‎10-19-2011
My Device: 9800
My Carrier: sim free

Re: Some questions about Plug-in for Eclipse

Yes, IntelliSense is working in Eclipse Plug-in.