Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Highlighted
Developer
Posts: 1,807
Registered: ‎04-28-2009
My Device: Z10 (STL100-4)-10.3.2.858, Z10 (STL100-3)-10.3.1.2576, Z30 (STA100-5)-10.3.1.2582, Passport (SQW100-1)-10.3.1.2576, PlayBook (16GB)-2.1.0.1917
My Carrier: Verizon

Re: WebCam connected with simulator camera

[ Edited ]

I happened to have the webcam plugged in and was messing with the CameraDemo,I started the app in the simulator, wasn't sure how it was going to work since there is no real camera on the simulator when the light on the webcam came on and it was being displayed. Will try it again later to see if I can get actual steps.

 

EDIT: Ok, first I made a mistake, it was the VideoRecordingDemo, I simply have it plugged in and it works.

---Spends time in #blackberrydev on freenode (IRC)----
Three simple rules:
1. Please use the search bar before making new posts.
2. "Like" posts that you find helpful.
3. If a solution has been found for your post, mark it as solved.
--I code too much. Well, too bad.
Developer
Posts: 48
Registered: ‎10-29-2009
My Device: Not Specified

Re: WebCam connected with simulator camera

Hi there, I have the opposite problem, the simulator always use my web cam, but I want to select an image from my notebook, how do I do that? I already tried the menu item: simulator > camera image, but it didnt work.

 

Thx

Dan