Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Java Development

Reply
Developer
Posts: 86
Registered: ‎07-21-2009
My Device: Not Specified

eclipse doesn't show source of my app while debugging

I am using the eclipse plugin. I played around with some examples and that was fine.

Now I have an app I am trying to debug. 

The cod file is in the 'Load Java Program' of the simulator.

I set a breakpoint and I hit the breakpoint, I see my code on the stack.

But I get the message,  'Source not found' and the option 'Edit source lookup path'. 

I have the full complete source path in there, and it still doesn't find it. 

This is happening inside a constructor: ClassName.<init> is on the stack. 

I need to debug in this code. 

 

Please help. Thanks much~!

 

Developer
Posts: 86
Registered: ‎07-21-2009
My Device: Not Specified

Re: eclipse doesn't show source of my app while debugging

An update on my problem. I 'm now out of the <init> code and I have the same problem

My package structure:

projName/src

with various packages under that.

the 'main' is in a class in projName/src.


thanks!!!

lucidbee

 

 

Developer
Posts: 86
Registered: ‎07-21-2009
My Device: Not Specified

Re: eclipse doesn't show source of my app while debugging

one more bit before I give up for now.

The source I am debugging actually flashes on the screen, then is replaced

by the message, 'source not found' 

New Developer
Posts: 1
Registered: ‎09-08-2009
My Device: Not Specified

Re: eclipse doesn't show source of my app while debugging

Hi lucidbee,

I have the same problem!

 

Have you solved the problem?

 

I hope that can you help me.

 

Thanks, Alex

Developer
Posts: 16
Registered: ‎09-04-2009
My Device: Not Specified

Re: eclipse doesn't show source of my app while debugging

Same problem here. Didn´t find any solution yet...
Developer
Posts: 16
Registered: ‎09-04-2009
My Device: Not Specified

Re: eclipse doesn't show source of my app while debugging

Ok that was quick. I tried clicking on the button "Edit source lookup path" and then added a new path. I selected add as "Java project", and then selected my blackberry project. Now it's working fine.

 

Hope this helps you guys.

Developer
Posts: 86
Registered: ‎07-21-2009
My Device: Not Specified

Re: eclipse doesn't show source of my app while debugging

Build was improper. When I fixed the build the problem went away.