Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Highlighted
Developer
Posts: 366
Registered: ‎07-15-2013
My Device: blackberry Z10
My Carrier: Personal

How to use database with cascades?

Hello, I'm trying to implement database to my application, I was watching the databasecrud example of which is located on github, but I can not get it right, somebody will have a tutorial that explains how to implement this?

 

 

thanks

If you find this information useful please click like --->
@mezeitune on twitter
Developer
Posts: 163
Registered: ‎12-06-2012
My Device: Z10, Q10
My Carrier: BlackBerry

Re: How to use database with cascades?

[ Edited ]

What part of the example you didn't understand? You can also check out the Quotes sample app. It shows another way to use database in your app.

Developer
Posts: 366
Registered: ‎07-15-2013
My Device: blackberry Z10
My Carrier: Personal

Re: How to use database with cascades?

look , the sample of databasecrud , I dont understan very well because I dont know c++ , hance I want a tutorial that explain that .

The other sample that you tell me not know , now I am going to see this

Thank you.

 

If anywone have a tutorial of this , please tell me

If you find this information useful please click like --->
@mezeitune on twitter
Developer
Posts: 6,152
Registered: ‎07-05-2012
My Device: Playbook, Dev Alpha C, Z10 LE, Z30
My Carrier: Orange

Re: How to use database with cascades?

I think it's a bit unreasonable to expect BlackBerry to explain C++ to you. There are lots of free very good tutorials to be found on the web.

 

I suggest you read and work through at least one as unlike java there are some important differences with C++ that need to be understood if you don't want your app to crash or fill up memory.


If you've been helped click on Like Button, if you've been saved buy the app. Smiley Happy

Developer of stokLocker, Sympatico and Super Sentences.
Developer
Posts: 366
Registered: ‎07-15-2013
My Device: blackberry Z10
My Carrier: Personal

Re: How to use database with cascades?

ok thank , I will see tutorials of C++ , I am in times of work and study , that is why I compounded for learn a complex language as C++

If you find this information useful please click like --->
@mezeitune on twitter
Developer
Posts: 6,152
Registered: ‎07-05-2012
My Device: Playbook, Dev Alpha C, Z10 LE, Z30
My Carrier: Orange

Re: How to use database with cascades?

Everyone has to start somewhere and it's generally accepted that it's a lot easier to go from C++ to Java than the other way round


If you've been helped click on Like Button, if you've been saved buy the app. Smiley Happy

Developer of stokLocker, Sympatico and Super Sentences.
Developer
Posts: 366
Registered: ‎07-15-2013
My Device: blackberry Z10
My Carrier: Personal

Re: How to use database with cascades?

same I need , to learn C++ , because in this times , this is very usefull for all , is the base of all of languages

If you find this information useful please click like --->
@mezeitune on twitter