Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Developer
Posts: 92
Registered: ‎08-01-2013
My Device: Z10, Q5, Q10
My Carrier: Vodaphone

Http Response : 'Root element missing'

Hi all,

 

I'm calling a web service in my application, its a post request, it returns successfully (error code : 200)

but when i read the response using :: _networkReply->readAll() ;

all it says is 'Root element missing'.

if it is any help, the web service response should have an xml.

 

any pointers??

Regards.

Developer
Posts: 508
Registered: ‎01-19-2011
My Device: My Trusty Red Plane
My Carrier: Outer Space

Re: Http Response : 'Root element missing'

sounds like there is a tag missing, which _networkReply needs. Maybe sth like <xml>....your stuff....</xml> ? you should check the documentation
-----------------------------------------------------------------------
I'm a bird from outer space. But I'm not flappy o.o
Developer
Posts: 92
Registered: ‎08-01-2013
My Device: Z10, Q5, Q10
My Carrier: Vodaphone

Re: Http Response : 'Root element missing'

meaning the server is supposed to send me an xml that has the root element right?

there is nothing i m missing to do on the client side?

Developer
Posts: 508
Registered: ‎01-19-2011
My Device: My Trusty Red Plane
My Carrier: Outer Space

Re: Http Response : 'Root element missing'

unfortunately not. it could be that your code is missing something. please check the documentation
-----------------------------------------------------------------------
I'm a bird from outer space. But I'm not flappy o.o
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎12-04-2013
My Device: Blackberry Z 5
My Carrier: Telkomsel

Re: Http Response : 'Root element missing'

I also experienced a similar problem, and until now have not been resolved