Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 26
Registered: ‎08-13-2013
My Device: Developer
My Carrier: Developer

No devices or simulators found

Hi,
In QNX Momentics IDE ManageDevices>Simulators, There is BlackBerry 10 Native SDK 10.2.0.115 is being displayed. when I click on properties>Auto Discover, a window opens for detecting connected devices and simulators. In this window it is showing the error message "No devices or simulators found".
Please help.

Retired
Posts: 749
Registered: ‎12-16-2008
My Device: BlackBerry Z30
My Carrier: Bell

Re: No devices or simulators found

Do you have a device connected via USB and in debug mode, or a simulator running?

Paul Bernhardt
Application Development Consultant
BlackBerry
@PBernhardt

Did this answer your question? Please accept this post as the solution.
Found a bug? Report it to the Developer Issue Tracker
Developer
Posts: 366
Registered: ‎07-15-2013
My Device: blackberry Z10
My Carrier: Personal

Re: No devices or simulators found

look if your run as is in simulator debug , this can take a place .

If it doesn work

look if your simulator has a ip

If you find this information useful please click like --->
@mezeitune on twitter
Contributor
Posts: 26
Registered: ‎08-13-2013
My Device: Developer
My Carrier: Developer

Re: No devices or simulators found

I think the simulator didnt start properly, because it is showing commands with some errors, and not showing the device screen.

Developer
Posts: 366
Registered: ‎07-15-2013
My Device: blackberry Z10
My Carrier: Personal

Re: No devices or simulators found

this errors in the screen , it appears forever , don't worry about this , surely you have to wait

If you find this information useful please click like --->
@mezeitune on twitter