Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎05-03-2013
My Device: BB simulator
My Carrier: tim
Accepted Solution

Unable to run my project on simulator

Hi all,

i have this problem when i try to run my project in the simulator :

Unable to connect.  Ensure USB cable or Wi-Fi is connected, IP address is correct, and development mode is enabled.

 

Simulator is running, in the settings of the simulator developer mod is on, Controller is connect to simulator correctly and my IDE find correctly the target ......but in the ide I see that the target is not connected and when i try to run the project out the previous message....

 

Smiley SadSmiley Sad

 

thanks all for the help.

Retired
Posts: 54
Registered: ‎06-26-2012
My Device: BlackBerry Bold 9900
My Carrier: Bell

Re: Unable to run my project on simulator

Please try to restart both Momentics and the simulator.

This is the same isssue but on Dev Alpha http://supportforums.blackberry.com/t5/Cascades-Development/Connecting-to-Dev-Alpha-from-inside-Mome...

New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎05-03-2013
My Device: BB simulator
My Carrier: tim

Re: Unable to run my project on simulator

Goto windows -> Preferences -> General -> Network Connections

and select Direct method as the Active Provider.

 

 

this solve my problem !!! thnks