Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Native Development

Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 34
Registered: ‎12-20-2010
My Device: DevAlpha Beta 2
My Carrier: Orange

Video Preview bug

Hello everybody!

 

I'm working on a BB10 Cascade app.

I'm facing a little bug with the video preview right now.

I can stream the video normally, I can make the video controls disappear by tapping the screen, BUT, when I want to make the controls appear again (by tapping the screen one more time), the video player seems to disappear for a very short time (I see the Page I was on when launching the video) and then I see the video player again with the controls as expected.

It is not a big deal, the app works fine, but I wanted to know if you were facing the same little bug (and then I'd guess that it is a BB10 glitch) or if I make some mistake by my side.

 

Here is the code to launch the video :

 

InvokeRequest videoRequest;

videoRequest.setTarget("sys.mediaplayer.previewer");

videoRequest.setUri(url);

 

//Tile & Loader image

QVariantMap map;

if (!title.isEmpty()) {

map.insert("contentTitle", title);

}

if (uriImage.isValid()) {

map.insert("imageUri", uriImage); //"file://..");

}

QByteArray requestData = bb::PpsObject::encode(map, NULL);

videoRequest.setData(requestData);

 

InvokeManager* iManager = new InvokeManager(parent);

iManager->invoke(videoRequest);

 

Thank you!

Nicolas