Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment

Reply
Developer
Posts: 222
Registered: ‎11-05-2011
My Device: Z10
My Carrier: Beeline
Accepted Solution

Blackberry 7 emulators bug

Hi. I'm making 3D UI in my Webworks application and can't test in blackberry 7 emulators...CSS3 feature -webkit-transform crash a web browser of any emulator (9900, 9850, 9360).

BlackBerry Development Advisor
Posts: 15,784
Registered: ‎07-09-2008
My Device: BlackBerry PRIV
My Carrier: Bell

Re: Blackberry 7 emulators bug

Can you post a link to a sample page that triggers this?  What BlackBerry handheld software version are you testing on?  You can find this under Options, About on the BlackBerry Smartphone.

Mark Sohm
BlackBerry Development Advisor

Please refrain from posting new questions in solved threads.
Problem solved? Click the Accept As Solution button.
Found a bug? Report it using Issue Tracker
Developer
Posts: 222
Registered: ‎11-05-2011
My Device: Z10
My Carrier: Beeline

Re: Blackberry 7 emulators bug

http://www.mykhailenko.com/te5tleve1/transform_css3/index.html
but some another crash too.

Try click to element for transform action and browser will be crashed. Sometimes emulator crash too.
Developer
Posts: 222
Registered: ‎11-05-2011
My Device: Z10
My Carrier: Beeline

Re: Blackberry 7 emulators bug

Blackberry handheld software version - 7.0.0.261, 7.0.0.319
BlackBerry Development Advisor
Posts: 15,784
Registered: ‎07-09-2008
My Device: BlackBerry PRIV
My Carrier: Bell

Re: Blackberry 7 emulators bug

I wasn't able to reproduce this.  This could be a video driver issue.  Try updating to the most current video drivers and/or turn down graphics acceleration in the BlackBerry smartphone simulator.  To do so click on the View menu, select Graphics Acceleration and try lower settings.

Mark Sohm
BlackBerry Development Advisor

Please refrain from posting new questions in solved threads.
Problem solved? Click the Accept As Solution button.
Found a bug? Report it using Issue Tracker
Developer
Posts: 222
Registered: ‎11-05-2011
My Device: Z10
My Carrier: Beeline

Re: Blackberry 7 emulators bug

I try off graphic acceleration,but problem exsist. fledge_umphost.exe cause error and closed.
BlackBerry Development Advisor
Posts: 15,784
Registered: ‎07-09-2008
My Device: BlackBerry PRIV
My Carrier: Bell

Re: Blackberry 7 emulators bug

Are you using an nVidia graphics card?  I have heard of issues with using the browser in the simulator with older nVidia drivers. 

 

Try to update to the latest driver possible.

Mark Sohm
BlackBerry Development Advisor

Please refrain from posting new questions in solved threads.
Problem solved? Click the Accept As Solution button.
Found a bug? Report it using Issue Tracker
Developer
Posts: 222
Registered: ‎11-05-2011
My Device: Z10
My Carrier: Beeline

Re: Blackberry 7 emulators bug

Yes, i'm updated and it's work! Thanks!
Developer
Posts: 222
Registered: ‎11-05-2011
My Device: Z10
My Carrier: Beeline

Re: Blackberry 7 emulators bug

I have nVidia video card,...problem in old drivers.
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎12-10-2011
My Device: none
My Carrier: none

Re: Blackberry 7 emulators bug

Hi I am having same problems. I have the latest drivers (285.62) for my 330M and I am runing on win7 64bit.

 

I can't even start a normal web page. I immediately get the error "fledge_umphost.exe has stopped working" before any element of the page gets rendered and I just see a white screen.

 

The same happens if I try to run a Phonegap application.