Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment

Reply
Highlighted
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Decrypt Keystore Password suddenly invalid?

Have been making and signing apps for over a month now and all of a sudden today webworks started giving me this error.

 

 Error: Failed to decrypt keystore, invalid password

 

But I've never done anything to change the password and I only created the key a few months ago.

_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Developer
Posts: 607
Registered: ‎04-29-2011
My Device: PlayBook 16GB, BB10 LE Z10 (red)
My Carrier: none

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?


Philipk wrote:
..

Error: Failed to decrypt keystore, invalid password

 

But I've never done anything to change the password and I only created the key a few months ago.


Are you trying to sign for PlayBook or BB10? I got the same error when trying to sign for BB10. When signing for PlayBook all is running well, but for BB10 it won't work for me!


"Like" if you liked the post.
"Accept as Solution" if the post solves your question.
Developer
Posts: 322
Registered: ‎08-06-2012
My Device: Dev Alpha / Playbook / Curve 9300

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?

Had the same problem today.

 

Was for dev alpha / BB10 using Graphical aid tool.  Before I was making up a password for the debug token file but now it insists on using the password used for the keys requested from BB.

If it helped you, click like. Smiley Happy
Developer
Developer
Posts: 607
Registered: ‎04-29-2011
My Device: PlayBook 16GB, BB10 LE Z10 (red)
My Carrier: none

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?

I was wondering because for me it's working when signing an app for PlayBook but not working when signing for BB10. I'm able to build a .bar for both systems using the corresponding SDK commands together with a debug token, but signing for BB10 seems buggy for me here.


"Like" if you liked the post.
"Accept as Solution" if the post solves your question.
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?

@LBP neither works for me. I'm grudgingly requesting a new signing key.
_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Developer
Posts: 607
Registered: ‎04-29-2011
My Device: PlayBook 16GB, BB10 LE Z10 (red)
My Carrier: none

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?

[ Edited ]

Philipk wrote:
I'm grudgingly requesting a new signing key.

Me too since it is working well when signing PB apps and I couldn't find anything about that we need new keys to sign for BB10?!!


"Like" if you liked the post.
"Accept as Solution" if the post solves your question.
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?

Too bad I'm getting additional problems trying to register the new registered key! :s

http://supportforums.blackberry.com/t5/Web-and-WebWorks-Development/Brand-New-Signing-Key-Says-Alrea...
_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?

Oh man... this is embarrassing.

The whole time I was copying and pasting my command from the terminal window. Didn't even notice I had missed the final # on the password :s.

DUH
_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Developer
Posts: 607
Registered: ‎04-29-2011
My Device: PlayBook 16GB, BB10 LE Z10 (red)
My Carrier: none

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?


Philipk wrote:
Oh man... this is embarrassing.

The whole time I was copying and pasting my command from the terminal window. Didn't even notice I had missed the final # on the password :s.

DUH

And now, whats up. You got it running to sign PlayBook and BB10?


"Like" if you liked the post.
"Accept as Solution" if the post solves your question.
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Decrypt Keystore Password suddenly invalid?

Working perfectly on both.
_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis