Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums Device Forums on April 1st (Developers, see below)

BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com

Developers, for more information about the BlackBerry Developer Community please review Join the Conversation on the BlackBerry Developer Community Forums found on Inside BlackBerry.


Reply
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎07-13-2012
My Device: BB10
My Carrier: 13843160392

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

 config the 3G setting at the initial setup screen, then the 3G feature will never able to be re-enable afterward.

It means that you can use the 3g network for browser the web??


Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Screen Shot 2012-07-26 at 10.00.54 PM.png

 

If you can see my **bleep** device how the F is it not connected.

 

Also I try to connect via terminal...

 

Screen Shot 2012-07-26 at 10.04.26 PM.png

_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

I don't even have a way to reformat it on this computer! I will have to move my **bleep** over to another computer and just pray it works.
_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Why am I putting myself through this?... because BlackBerry through such a **bleep** good event(BB10Jam Toronto and gave me a free palybook). But I'm starting to lose my patience... maybe I need to put the DevAlpha away until Beta 3 is released.
_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Apologies for the drunken rage last night...

I'm still having the same problem. I've even tried using command line on both a Mac & Windows computer to reset to factory settings and had no success.

Instructions found here: http://btsc.webapps.blackberry.com/btsc/viewdocument.do;jsessionid=A55D42EE9E9F2B8DBD4EAF346A85AA40?...
_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis
Developer
Posts: 176
Registered: ‎06-23-2012
My Device: Z10 & Z30
My Carrier: Rogers

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

The instructions you linked to are for java based BB smartphones, not the Dev Alpha.

That said, I'm also trying to figure out a way to reinstall the OS from my Mac desktop software. Going to resort to Windows if I can't find a solution soon.
Highlighted
Developer
Posts: 817
Registered: ‎11-19-2009
My Device: Z10, Q10, 9900, 9790, PlayBook,
My Carrier: T-Mobile UK, Three, O2, Orange, Sunrise, Swisscom

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

[ Edited ]

People wanting to reset their BB10 OS to the factory settings, using the desktop manager, should use the instructions listed on the OS update page, under "Troubleshooting":
https://developer.blackberry.com/blackberry10devalphas/update://

--
Olivier - interfaSys ltd
Developing for BlackBerry 10 devices using the Sencha Touch framework.
Developer
Posts: 176
Registered: ‎06-23-2012
My Device: Z10 & Z30
My Carrier: Rogers

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

Thanks. I was just on my way back here to post that. I found the instructions and am in the middle of the repair process now.
Contributor
Posts: 10
Registered: ‎07-09-2012
My Device: bb 10 dev alpha
My Carrier: self

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

First, empty the interface on top icon, and then the icon below to casually move up, this time an error "array_insert invalid of array the index"

 

bug

Developer
Posts: 676
Registered: ‎05-06-2012
My Device: Dev Alpha & PlayBook
My Carrier: wifi

Re: Dev Alpha 10.0.6.368 Bug Reports

@interfa Sys I followed the troubleshooting on the link you posted but the device still acts the same.(Sees the device but cannot connect.)

_________________________________________________________
co-founder of Diaree | BB Dev for PictureThis