Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Testing and Deployment

Reply
Developer
Posts: 1,177
Registered: ‎03-20-2013
My Device: Red LE Developer Z10
My Carrier: Fido

Re: Oh Snap! Build request failed with message: error

[ Edited ]

It is much easier for others to read your code if you post it with the "code" button instead of pasting it directly.

 


Rishabh_Jain wrote:

Hi All,

 

I am trying to run the simple webWorks  application on my ripple emulator.I am able to run it on ripple emulator and can see the proper UI.If i will pacakge and build the my app through command line, i am able to get build it.But i want to build it through ripple emulator which i think is and easier process.

Below is the screen shot for settings of ripple:

RippleSettings.png

 

Now when i click on pacakge and sign, i am getting the error as follows:

RippleError.png

 

Below is the content of my config.xml file:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
 Copyright 2012 Research In Motion Limited.

 Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");  you may not use this file except in compliance with the License.
 You may obtain a copy of the License at

 http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0

 Unless required by applicable law or agreed to in writing, software  distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,  WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
 See the License for the specific language governing permissions and  limitations under the License.
-->
<widget xmlns="http://www.w3.org/ns/widgets"
        xmlns:rim="http://www.blackberry.com/ns/widgets"
        version="1.0.0"
        id="mapsSample">
    <name>Maps Sample</name>
    <content src="local:///index.html" />
    <author rim:copyright="2012"
            href="http://www.rim.com/"
            email = "ctetreault@rim.com">TechM</author>
    <description>A sample app demonstrating how to integrate with Google, Bing, Leaflet, and OpenLayers maps APIs</description>
    <license href="http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0">
        Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");
        you may not use this file except in compliance with the License.
        You may obtain a copy of the License at
            http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
        Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
        distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
        WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
        See the License for the specific language governing permissions and limitations under the License.
    </license>
    <access uri="*" subdomains="true" />

    <access uri="http://virtualearth.net" subdomains="true" />
    <access uri="http://bing.net" subdomains="true" />

    <feature id="blackberry.app">
        <param name="mode" value="portrait" />
    </feature>

    <rim:loadingScreen backgroundImage="images\background.png" foregroundImage="images\hippo.png" onFirstLaunch="true">
    <rim:transitionEffect type="fadeIn" />
  </rim:loadingScreen>
    <rimSmiley Tongueermissions>  
        <rimSmiley Tongueermit>access_location_services</rimSmiley Tongueermit>
    </rimSmiley Tongueermissions>
</widget>

 

And i don think space in settings path is creating the problem as one of my colleague has done the setup in his system.And giving the same settings as of mine.He is able to pacakge and sign succesfully.

But i am getting the same problem as described above.However ihave tried uninstall ripple plugin from my chrome browser.Still Same problem is coming.

 

Please help me in getting through this.It''s very urgent.






Developer of Built for BlackBerry certified multiFEED RSS/Atom feed reader and aggregator.  multiFEED Icon

Play nice: Clicking Like Button on posts that helped you not only encourages others to continue sharing their experience, but also improves your own rating on this board. Also, don't forget to accept a post if it solves your problem or answers your question.
Developer
Posts: 1,177
Registered: ‎03-20-2013
My Device: Red LE Developer Z10
My Carrier: Fido

Re: Oh Snap! Build request failed with message: error

I notice that this thread was marked as solved early on, and then others continued the discussion with their own questions. This is known as thread hijacking. Please start your own new topic after the original is marked as solved, unless you are replying to the original question. If you want readers to know your new question is related to the original thread then include a link to it.

 



Developer of Built for BlackBerry certified multiFEED RSS/Atom feed reader and aggregator.  multiFEED Icon

Play nice: Clicking Like Button on posts that helped you not only encourages others to continue sharing their experience, but also improves your own rating on this board. Also, don't forget to accept a post if it solves your problem or answers your question.