Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
Posts: 3
Registered: ‎09-07-2008
My Device: Not Specified

8703e Not showing web site correctly but 8800 does - Alignment Issue

I created a very simple page www.realty205.com/Choose.aspx that for some reason works fine on my 8800 but not my 8703e nor a friends World Edition.

 

Am I missing something? Is there some sort of configuration I should do for the page to make it Blackberry friendly?

 

Should I try to use VS Mobile Web Forms?

Guru I
Posts: 19,020
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Passport, Playbook, 9320BES
My Carrier: Bouygues _ SFR

Re: 8703e Not showing web site correctly but 8800 does - Alignment Issue

hello,

I don't know but first, youe document should be correct as regards to HTML. It is not yet :

http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.realty205.com%2FChoose.aspx&charset=(detect+autom...



The search box on top-right of this page is your true friend, and the public Knowledge Base too:
New Developer
Posts: 3
Registered: ‎09-07-2008
My Device: Not Specified

Re: 8703e Not showing web site correctly but 8800 does - Alignment Issue

But would those correct it? What I don't understand is how that particular phone is jacked up.

 

I noticed it is Browser 4.1, the other phones are 4.2......

Guru I
Posts: 19,020
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Passport, Playbook, 9320BES
My Carrier: Bouygues _ SFR

Re: 8703e Not showing web site correctly but 8800 does - Alignment Issue

the more recent the OS, the more flexible its browser handles bad webpages.



The search box on top-right of this page is your true friend, and the public Knowledge Base too:
New Developer
Posts: 3
Registered: ‎09-07-2008
My Device: Not Specified

Re: 8703e Not showing web site correctly but 8800 does - Alignment Issue

I checked out the errors that the website presented. None of those markups are actually in the page. I am using Visual Web 2005, is there something I am missing?

 

This is driving me nuts, I just don't understand what I am missing.

Guru I
Posts: 19,020
Registered: ‎07-29-2008
My Device: Passport, Playbook, 9320BES
My Carrier: Bouygues _ SFR

Re: 8703e Not showing web site correctly but 8800 does - Alignment Issue

are you using internet explorer to view the webpage ? If so, do a "View Source" in the display menu.
If you are using Mozilla Firefox, just hit CTRL-U.

=> you will see all those markups that Visual Web has added silently.



The search box on top-right of this page is your true friend, and the public Knowledge Base too:
Retired
Posts: 18
Registered: ‎07-14-2008
My Device: Not Specified

Re: 8703e Not showing web site correctly but 8800 does - Alignment Issue

Hello,

 

If you are using VS 2005, you will want to make sure that ASP.NET properly recognizes the BlackBerry browser capabilities by creating a browser definition file.  We have a KB article explaining how this is done.

 

-Jeremy

 

 

Jeremy Weber
Sr Application Development Consultant
Research In Motion