Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Developer
Posts: 107
Registered: ‎11-20-2009
My Device: Tegra 2 Android tablet and Playbook
My Carrier: Rogers
Accepted Solution

After installing RIpple 0.9.4.1 I cant find a way laucnhing it

After installing RIpple 0.9.4.1 I can't find a way laucnhing it, there is no Program menu icons, not on desctop... nowhere.

What is the correct way way installing it?

I've installed it on disk D instead of C..... but it doesnt matter Smiley Sad

 

PS. Can anyone fix version on the main website, it says 0.9.1 but actual version installed is 0.9.4.1 , it just confuses pleople.

http://riahut.com
Developer
Posts: 62
Registered: ‎04-29-2010
My Device: N/A

Re: After installing RIpple 0.9.4.1 I cant find a way laucnhing it

[ Edited ]

Open chrome.

 

In explorer navigate to:

 

C:\Program Files\Research In Motion\Ripple 0.9.4.1\

 

Drag ripple_ui.crx onto chrome.

 

See here basically:

 

https://bdsc.webapps.blackberry.com/html5/documentation/ww_getting_started/Use_the_Ripple_emulator_C...

Developer
Posts: 107
Registered: ‎11-20-2009
My Device: Tegra 2 Android tablet and Playbook
My Carrier: Rogers

Re: After installing RIpple 0.9.4.1 I cant find a way laucnhing it

Great, that worked ! But in instalaltion instruction stated taht shortcut will be in Program Meny, but actually it is not there.

I've installed standalone Ripple version whcih shoul be operational without any hacking around.

So it is broken, I want to bring it to atentiocn of developers.

http://riahut.com