Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Contributor
Posts: 28
Registered: ‎04-12-2012
My Device: Torch 9800, Playbook
My Carrier: LIME

Animated gif support in webworks on z10

Dear All, i have a question. I made a webworks game for bb10 and i use some animated GIFs for effects. However on the simulator and my BlackBerry Z10 device there is no animation, only the first frame is displayed. How can i change this?

 

Any answer will be greatly appreciated

Retired
Posts: 1,382
Registered: ‎07-02-2009
My Device: BlackBerry Bold 9900
My Carrier: Bell

Re: Animated gif support in webworks on z10

How and where are you displaying the GIF?  Are you using it as the application splash screen (if so only the first frame will be used), or as a background image in the app? OR are you simply referencing from of an inline <img> element?

Follow me on Twitter: @n_adam_stanley
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Your app doesn't work? Use BlackBerry remote web inspector to find out why.
Contributor
Posts: 28
Registered: ‎04-12-2012
My Device: Torch 9800, Playbook
My Carrier: LIME

Re: Animated gif support in webworks on z10

It is an inline element. At first I was drawing it on a 2d canvas and it would not animate. I realise this is the appropiate behaviour so then I place the image in a div and positioned it above the canvas using z-index. In chrome and ripple it animates.. On the z-10 it still does not animate

Please advise