Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
Posts: 105
Registered: ‎06-11-2013
My Device: DEVELOPER
My Carrier: vodafone

App launch

Hey,

This is my first post in the forums. I am having an issue during app testing, that when I try to open the app, an error message appears "Error loading the app, check your internet connection" even if the device already connected to internet.

How to resolve this issue?

******Blackberry Developer*******---Built for the Kill-----
#######Developer of @Sudoku#########
Trusted Contributor
Posts: 118
Registered: ‎03-06-2013
My Device: Blackberry Z10
My Carrier: Airtel

Re: App launch

which app u r trying to open? can u please more specific from u have downloaded it or u have developed the app by yourself, please let me know
--------
- If a post contains the solution to the problem, please click "Accept as Solution"
- If a post contains helpful content, please give it a "Thumbs Up"

developer.blackberry.com
@BlackBerryDev
New Developer
Posts: 105
Registered: ‎06-11-2013
My Device: DEVELOPER
My Carrier: vodafone

Re: App launch

Actually, the app is developed by me itself. I am not having any issue in the ripple emulator but when send for review I have been notified that the above error appears. The app doesn't require internet connection to run.

******Blackberry Developer*******---Built for the Kill-----
#######Developer of @Sudoku#########
Highlighted
Retired
Posts: 165
Registered: ‎09-24-2012
My Device: Passport
My Carrier: Bell

Re: App launch

I've had these issues when my config.xml content src was pointing at my computer (web server), and I forgot to point it back to index.html when. I didn't realise it until I unplugged it from the computer.

 

What does your <content src=""/> point to inside config.xml?