Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
Posts: 36
Registered: ‎12-28-2010
My Device: Red Z10, DevAlpha C, Bold 9900, PlayBook
My Carrier: Sprint, AT&T

Re: BB10 DevAlpha

Thanks Bob!Smiley Happy

Onward to BBJam Asia 2013!
twitter/github: @georgemck http://www.bbdevla.com
Developer
Posts: 222
Registered: ‎03-03-2012
My Device: Ripple, LE Z10, Dev Alpha _C, Playbook, Bold 9900
My Carrier: rogers

Re: BB10 DevAlpha

Smooth Sailing here GeorgeSmiley Very Happy

the devalpha has a great screen -it will be a success- my apps work well and look great-

How's the west coast?Smiley Very Happy

 

Developer
Posts: 322
Registered: ‎08-06-2012
My Device: Dev Alpha / Playbook / Curve 9300

Re: BB10 DevAlpha

I am using ripple for BB10 and there are problems.  The current version (0.9.8) cannot "package and launch" apps.  You have to "package and sign" and then deploy to device.  I use the graphical aid tool.

If it helped you, click like. Smiley Happy
Developer
Posts: 68
Registered: ‎09-04-2008
My Device: Not Specified

Re: BB10 DevAlpha

[ Edited ]

i use  0.9.8 too. Thanks for sharing your experience. 

I used to use all command line for playbook 2.0 and had no problem. Now there is Ripple tool I thought i'd give it a try.

Retired
Posts: 115
Registered: ‎06-06-2011
My Device: 9800
My Carrier: Rogers

Re: BB10 DevAlpha

There is show stopping bug for BB10 Ripple where it tries to deploy the simulator bar to the device Smiley Sad

We are working on fixing it.

 

In BB10, bbwp produces two bar files one for simulator and one for device. Ripple doesn't understand that yet so we are fixing that bug with the next release.

 

Till then use the command line which should be very simple to use. 

@nukulb
New Developer
Posts: 2
Registered: ‎07-21-2016
My Device: Z10
My Carrier: 12

Re: BB10 DevAlpha

I am facing same problem . When i am going to install debug token in blackberry 10 . Process stop at "Info:Reseting stale session" . And i am not able to install debugtoken in my blackberry Z10. Can anyone help me to solve this problem . I am rolling my hair since 2 days.