Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Contributor
Posts: 17
Registered: ‎06-18-2012
My Device: Bold 9900
My Carrier: Globacom

Blackberry Webworks app not working on any os5 device

I recently just completed an application using BB webworks. My app works on all os6&7 devices but doesn't work when i test it on an os5 device. Please what is the possible cause for this? Below is my config.xml file:

 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<widget xmlns:rim="http://www.blackberry.com/ns/widgets" version="0.9.1.1" rim:header="RIM-Widget:rim/widget" xmlns="http://www.w3.org/ns/widgets">


<!-- Application start page -->
<content src="index.html" rim:allowInvokeParams="true">
<rim:background src="index.html" runOnStartup="true"/>
</content>

<rim:connection>
<id>MDS</id>
<id>BIS-B</id>
<id>TCP_WIFI</id>
<id>TCP_CELLULAR</id>
<id>WAP2</id>
<id>WAP</id>
</rim:connection>

<!-- Application navigation mode -->
<rim:navigation mode="focus" />

<!-- Application feature inclusion -->
<feature id="blackberry.identity" />
<feature id="blackberry.identity.phone" />
<feature id="blackberry.ui.menu" />
<feature id="blackberry.ui.dialog"/>
<feature id="blackberry.identity" />
<feature id="blackberry.system" />
<feature id="blackberry.system.event" />
<feature id="blackberry.app" />
<feature id="blackberry.app.event" />
<feature id="blackberry.invoke" />
<feature id="blackberry.invoke.CalendarArguments" />
<feature id="blackberry.pim.Appointment" />

<access uri="http://schoolalert.co.za" subdomains="true"/>
<access subdomains="true" uri="http://gstatic.com"/>
<access subdomains="true" uri="http://google.com"/>
<access subdomains="true" uri="http://googleapis.com"/>

<!-- Application icon configuration -->
<icon rim:hover="true" src="icon.png" />
<icon rim:hover="false" src="icon.png" />

<!-- Application Catgeory -->
<rim:category name="Education" />

<!-- Application Loading Screen -->
<rim:loadingScreen backgroundColor="#303030"
foregroundImage="assets/images/loading-background.png"
onRemoteLoad="false"
onLocalPageLoad="false"
onFirstLaunch="true">
<rim:transitionEffect type="fadeIn" direction="left" />
</rim:loadingScreen>


<!-- Application permissions -->
<rimSmiley Tongueermissions>
<rimSmiley Tongueermit>access_shared</rimSmiley Tongueermit>
<rimSmiley Tongueermit>read_geolocation</rimSmiley Tongueermit>
<rimSmiley Tongueermit>use_camera</rimSmiley Tongueermit>
<rimSmiley Tongueermit>read_device_identifying_information</rimSmiley Tongueermit>
</rimSmiley Tongueermissions>

</widget>