Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Contributor
Posts: 9
Registered: ‎01-11-2013
My Device: simulator
My Carrier: vodafone

Error reported by blackberry team

i got the following error from blackberry team even though no such problem comes while running my webworks app in the ripple emulator.

Can anybody suggest a possible problem?


ISSUE:

If the user launches the application, then the application will go to a page with an error. The application has no other functionality.  Steps to reproduce:  1. Launch the application. 2. Notice error message, "Error! This file could not be found. Check the URL and try again. If the URL is correct, check that your media card is properly inserted in your device" is displayed

The application's functionality could not be tested because the application failed to launch.

Developer
Posts: 2,462
Registered: ‎11-04-2010
My Device: Bold 9700

Re: Error reported by blackberry team

Hey,

 

what does your config.xml file look like?

J. Rab (Blog) (Twitter)
--
1. If you liked my post or found it useful please click on the thumbs up and provide a Like!
2. If my post solved your problem please click on the Accept as Solution button. Much appreciated!

Approved Apps: OnTrack | ssShots | Hangman
BlackBerry Development Advisor
Posts: 762
Registered: ‎10-01-2009
My Device: All
My Carrier: N/A

Re: Error reported by blackberry team

Sounds to me like the "content" element in your config.xml is pointing to the wrong file.

 

Here's what I use,  it tells the app to load 'index.html'.  Perhaps you have a typo here, or the file doesn't not exist.

 

<content src="local:///index.html" />