Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Developer
Posts: 25
Registered: ‎03-27-2011
My Device: developer
My Carrier: Free Mobile
Accepted Solution

Issue with Ripple Standalone : not more GUI and panels

Hi, 

 

Till today, the Ripple standalone emulator was working.

Then, I was started it today, and it brings the 404 blackberry developer page, without any UI ( address bar, panels, etc... ).

 

I didn't found any way to reset the ripple emulator to a fresh state. 

I even tried to uninstall and reinstall it, without succes.

 

Any idea ?

 

thanks, 

 

Emmanuel / Alocaly

Retired
Posts: 1,561
Registered: ‎04-12-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: Issue with Ripple Standalone : not more GUI and panels

Hello Emmanuel,

 

Can you please navigate to the following folder:

C:\Users\[USER]\AppData\Roaming\Research In Motion\Ripple

 

In here, please edit config.ini and verify that:

windowContent=http://developer.blackberry.com/ripple/

 

Also, please delete everything from the folder except config.ini. Note, you will have to repopulate your Ripple settings with your SDK paths after this.

 

This should reset your Ripple Emulator to point at the correct location.

 

If you are on a different OS, could you please confirm which OS you are using?


Erik Oros | @WaterlooErik | eoros@blackberry.com | Developer Issue Tracker

If a reply has answered your question, please click Accept as Solution to help other visitors in the future.
Developer
Posts: 25
Registered: ‎03-27-2011
My Device: developer
My Carrier: Free Mobile

Re: Issue with Ripple Standalone : not more GUI and panels

Hi Erik,

 

Deleting all the files but the config.ini fixed my problem !

 

Thanks a lot, 

 

Emmanuel