Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎03-29-2011
My Device: 8900
My Carrier: CMCC

Loading application failed on tablet simulator

 

I just tried to develop applications on tablet by using Webworks sdk.
Following the webcast tutorial of webworks, I wrote a hello world app, compiled and deployed it.
Everything went well until I launched this app on the simulator. 
The screen showed "loading your application, please wait ..." for a while (maybe 1 minute). Then it returned to the home screen.  

Then I tried to deploy the sample application(sketchPad).
It also showed "loading your application, please wait ..." for a while then return.

Simulator version:0.9.4

Could anyone help?
With best regards.

 

Retired
Posts: 1,382
Registered: ‎07-02-2009
My Device: BlackBerry Bold 9900
My Carrier: Bell

Re: Loading application failed on tablet simulator

have you configured your virtual machine (VMware player) such that it is using 1Gb of memory?

Follow me on Twitter: @n_adam_stanley
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Your app doesn't work? Use BlackBerry remote web inspector to find out why.
Contributor
Posts: 14
Registered: ‎03-29-2011
My Device: 8900
My Carrier: CMCC

Re: Loading application failed on tablet simulator

Yes, I have set  1024m ram.

And I can use the browser wihch come with the simulator.