Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Developer
Posts: 124
Registered: ‎07-11-2011
My Device: 8900
My Carrier: Airtel

Oh Snap! Build request failed with message: Error: ENOENT, unlink

Hi All,

 

I am trying to run the simple webWorks  application on my ripple emulator.I am able to run it on ripple emulator and can see the proper UI.If i will pacakge and build the my app through command line, i am able to get build it.But i want to build it through ripple emulator which i think is an easier process.

Below is the screen shot for settings of ripple:

 

RippleSettings.png

Now when i click on pacakge and sign, i am getting the error as follows:

RippleError.png

 

Below is the content of my config.xml file:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!--
 Copyright 2012 Research In Motion Limited.

 Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");  you may not use this file except in compliance with the License.
 You may obtain a copy of the License at

 http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0

 Unless required by applicable law or agreed to in writing, software  distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,  WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
 See the License for the specific language governing permissions and  limitations under the License.
-->
<widget xmlns="http://www.w3.org/ns/widgets"
        xmlns:rim="http://www.blackberry.com/ns/widgets"
        version="1.0.0"
        id="mapsSample">
    <name>Maps Sample</name>
    <content src="local:///index.html" />
    <author rim:copyright="2012"
            href="http://www.rim.com/"
            email = "ctetreault@rim.com">TechM</author>
    <description>A sample app demonstrating how to integrate with Google, Bing, Leaflet, and OpenLayers maps APIs</description>
    <license href="http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0">
        Licensed under the Apache License, Version 2.0 (the "License");
        you may not use this file except in compliance with the License.
        You may obtain a copy of the License at
            http://www.apache.org/licenses/LICENSE-2.0
        Unless required by applicable law or agreed to in writing, software
        distributed under the License is distributed on an "AS IS" BASIS,
        WITHOUT WARRANTIES OR CONDITIONS OF ANY KIND, either express or implied.
        See the License for the specific language governing permissions and limitations under the License.
    </license>
    <access uri="*" subdomains="true" />

    <access uri="http://virtualearth.net" subdomains="true" />
    <access uri="http://bing.net" subdomains="true" />

    <feature id="blackberry.app">
        <param name="mode" value="portrait" />
    </feature>

    <rim:loadingScreen backgroundImage="images\background.png" foregroundImage="images\hippo.png" onFirstLaunch="true">
    <rim:transitionEffect type="fadeIn" />
  </rim:loadingScreen>
    <rim:smileytongue:ermissions>  
        <rim:smileytongue:ermit>access_location_services</rim:smileytongue:ermit>
    </rim:smileytongue:ermissions>
</widget>

 

And i don think space in settings path is creating the problem as one of my colleague has done the setup in his system.And giving the same settings as of mine.He is able to pacakge and sign succesfully.

But i am getting the same problem with same code base  as described above.However i have tried uninstall ripple plugin from my chrome browser.Still Same problem is coming.Also, firewall is not issue.We are using open networks(with external data card).

 

Please help me in getting through this.It''s very urgent.

First, i have posted my issue on below link:

http://supportforums.blackberry.com/t5/Testing-and-Deployment/Oh-Snap-Build-request-failed-with-mess...

But tis thread is marked as solved.

Developer
Posts: 124
Registered: ‎07-11-2011
My Device: 8900
My Carrier: Airtel

Re: Oh Snap! Build request failed with message: Error: ENOENT, unlink

By mistake i  have started the new thread for this error.

II have also posted the my concern on below URL:

http://supportforums.blackberry.com/t5/Web-and-WebWorks-Development/Build-request-failed-when-using-...

 

In that URL,question asked was:

Also, as u asked, Actaully it is not creating my project.zip file.Before creating, it is giving me that error as described above.

Also JDK version for my system is jdk1.6.0_18 and OS is 32-BIt Only.

WebWorks Version is BlackBerry 10 WebWorks SDK 1.0.4.11.

 

And also i am able to get the bar file generated through the command line terminal.My keystore password is correct.

Highlighted
Developer
Posts: 124
Registered: ‎07-11-2011
My Device: 8900
My Carrier: Airtel

Re: Oh Snap! Build request failed with message: Error: ENOENT, unlink

Still, i am facing the same issue.I tried re-installing SDK several times in differnet drive too.But not able to get through it.

Also, below is the screen shot for my logs of command Terminal:RippleCommandLineErr.png

 

Thanks in advance.