Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Highlighted
New Developer
Posts: 4
Registered: ‎09-26-2013
My Device: BlackBerry
My Carrier: airtel

Packaging error

Hi All,

 

I am new to Blackberry development. I started developing bb apps using web works.

 

I created sample web app and tested in ripple. I tried to package it through ripple and command line.

 

I am getting below error.


I/O Error: Cannot run program "C:\Program": CreateProcess error=2, The system ca
nnot find the file specified
[ERROR]                 RAPC exception occurred

 

Can you please help me in this.

 

thanks for your help in advance.

 

sathish

Contributor
Posts: 13
Registered: ‎10-06-2013
My Device: q10
My Carrier: 33663190794

Re: Packaging error

you have problem with space in your project/sdk path !

 

try double quote or move your project or/and sdk in a path without space

Retired
Posts: 1,561
Registered: ‎04-12-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: Packaging error

Is your OS 32-bit of 64-bit? Can you share a screen shot of the following folder:
C:\Program Files\Java

And, if it exists:
C:\Program Files (x86)\Java

You need to be running JDK6 and it must be 32-bit. Otherwise RAPC issues can occur as well.

Erik Oros | @WaterlooErik | eoros@blackberry.com | Developer Issue Tracker

If a reply has answered your question, please click Accept as Solution to help other visitors in the future.
New Developer
Posts: 4
Registered: ‎09-26-2013
My Device: BlackBerry
My Carrier: airtel

Re: Packaging error

[ Edited ]

Hi Thanks for your reply.

 

Even i tried double quotes in the path , i am getting same error.

 

Please find the screen shots attached.

bber1.png

 

I am using 32-bit OS and java version in 1.6.

 

bber2.png

 

Please help me in this.

 

Thanks,

sathish

Retired
Posts: 1,561
Registered: ‎04-12-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: Packaging error

Try outputting to just C:\output or something basic that is not related to your input folder.

 

Also, do you happen to have any folder named 'src' within your project contents? If you like, feel free to email me the ZIP file (eoros@blackberry.com) and I'll see if I can get it packaged / the issue narrowed down.


Erik Oros | @WaterlooErik | eoros@blackberry.com | Developer Issue Tracker

If a reply has answered your question, please click Accept as Solution to help other visitors in the future.
Retired
Posts: 1,561
Registered: ‎04-12-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: Packaging error

One other attempt. What if you move the ZIP file to the bbwp folder. So you're just executing:
bbwp HelloGeo.zip

This will minimize any potential for issue with the actual command (the output will be in the sub-folder of the folder you execute the command in.)

Erik Oros | @WaterlooErik | eoros@blackberry.com | Developer Issue Tracker

If a reply has answered your question, please click Accept as Solution to help other visitors in the future.