Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Highlighted
Contributor
Posts: 15
Registered: ‎05-03-2011
My Device: 9900 Bold
My Carrier: bell
Accepted Solution

Web Inspector not working with Blackberry OS 7 simulator and Chrome

The Web Inspector is not working in my environment (Windows 7 x64) when I run the simulator (9930 OS 7). It loads up an IP address as expected and claims to be online, but when I use the IP address in Chrome (v.27.0.1453.110) I get a blank form (as described in other requests for assistance) which consists of a search field in the top right and two controls, bottom left.

 

Because this doesn't work I little or no ability to determine what is going on in the simulator.

 

Any assistance would be greatly appreciated.

 

Thanks in advance,

Jim Ashton

Retired
Posts: 71
Registered: ‎09-19-2012
My Device: No sleep til BlackBerry 10
My Carrier: Bell

Re: Web Inspector not working with Blackberry OS 7 simulator and Chrome

I assume you've also included the appropriate port number qwith the ip address?

------------------------------
@grahamzibar
-_- zZZ
Contributor
Posts: 15
Registered: ‎05-03-2011
My Device: 9900 Bold
My Carrier: bell

Re: Web Inspector not working with Blackberry OS 7 simulator and Chrome

I found a resolution to this problem, at least for now - I downloaded and installed a different simulator (Bold 9900 OS 7.1.0.523).  Previously I was using the simulator that is included as part of the WebWorks SDK 2.3.1.5 install.  Now the Web Inspector functionality is available, for the most part.  I did find some deviation from the documentation I was following (http://developer.blackberry.com/html5/documentation/enabling_webinsp_microsite_1987478_11.html) which instructs the user to click on the "Sources" icon to begin debugging.  In my case it is the "Scripts" icon instead. When this icon is clicked the user has the choice to enable debugging only for this session or always.  Choosing "always" enables the debugger, at least in my case.

New Contributor
Posts: 4
Registered: ‎06-07-2013
My Device: Z10
My Carrier: Rogers

Re: Web Inspector not working with Blackberry OS 7 simulator and Chrome

I am trying to download a os7 simulator from  http://us.blackberry.com/sites/developers/resources/simulators.html

But this takes me back to the main page https://developer.blackberry.com/

 

Any help getting the simulator?