Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
Developer
Posts: 289
Registered: ‎10-17-2008
My Device: Torch 9800
My Carrier: Rogers
Accepted Solution

helloworld in Dev Alpha simulator

 
 

Hello,

 

I tried to run the helloworld sample https://developer.blackberry.com/html5/documentation/creating_a_bb10_app_2007539_11.html in the Dev Alpha simulator. However, all I am getting when the app launches is a black screen.

 

Would someone please help with suggestions on what might be wrong?

 

I used the Ripple Build & Launch feature and the build appears to be successful, as the app is successfully loaded in the simulator. The app runs, but all I get is a black screen.

 

The app does run correctly in the Ripple emulator.

 

I am using BlackBerry 10 WebWorks SDK 1.0.4.5. The Dev Alpha Simulator version is BB10_0_09-1101.

 

Thanks,

 

 
feel free to press the like button on the right side to thank the user that helped you.
please mark posts as solved if you found a solution.
Developer
Posts: 289
Registered: ‎10-17-2008
My Device: Torch 9800
My Carrier: Rogers

Re: helloworld in Dev Alpha simulator

I upgraded the Dev Alpha Simulator to BB10_0-10-261 and it's working now.

 

Cheers,

 

feel free to press the like button on the right side to thank the user that helped you.
please mark posts as solved if you found a solution.
Developer
Posts: 817
Registered: ‎11-19-2009
My Device: Z10, Q10, 9900, 9790, PlayBook,
My Carrier: T-Mobile UK, Three, O2, Orange, Sunrise, Swisscom

Re: helloworld in Dev Alpha simulator

Also note that your WebWorks SDK is outdated Smiley Wink

--
Olivier - interfaSys ltd
Developing for BlackBerry 10 devices using the Sencha Touch framework.