Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
BlackBerry Development Advisor
Posts: 4
Registered: ‎08-17-2012
My Device: 9790
My Carrier: Telus

Re: <img> images not being cached in BB10 Webworks app

I believe the fix you want is here;

https://github.com/apache/cordova-blackberry/commit/6095888ac718254c3d178c84afc28690d7cb9adf#diff-2

 

What you want in that commit is the code changes to FOUNDNODE in init.bat. Everything else you should be able to leave.

 

Let me know if that works for you.

 

James K

New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎09-25-2012
My Device: BB10
My Carrier: n/a

Re: <img> images not being cached in BB10 Webworks app

James,

 

Thanks. That seems to work.  I'll know for sure when I get around to deployment time.

 

Thanks again,

Terry

Highlighted
New Contributor
Posts: 7
Registered: ‎09-25-2012
My Device: BB10
My Carrier: n/a

Re: <img> images not being cached in BB10 Webworks app

Well, unfortunately I ran into enough additional problems with the Cordova CLI and blackberry10 that I gave up and went back to Phonegap 2.7, the last version that included the 'example' project and for which the instructions provided actually work. I can now build a blackberry10 webworks app and deploy it to a Z10!
New Member
Posts: 1
Registered: ‎08-06-2014
My Device: Blackberry Z10
My Carrier: Vodafone

Re: <img> images not being cached in BB10 Webworks app

Hi,

I am still facing the same problem which is the original topic of this thread. Has anyone found out the way to cache the images in BB10 webworks app.

Kunal N