Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Developer
Posts: 105
Registered: ‎06-11-2013
My Device: DEVELOPER
My Carrier: vodafone

no response

hey,

i am having no issues on the ripple but when tested on the device when I tap a button, it doesn't respond

Why is this?

******Blackberry Developer*******---Built for the Kill-----
#######Developer of @Sudoku#########
BlackBerry Development Advisor
Posts: 762
Registered: ‎10-01-2009
My Device: All
My Carrier: N/A

Re: no response

Could be from a million different things. Smiley Wink

 

I'd recommend using Web Inspector to debug it live on the device. It'll help out a LOT. More info here: https://developer.blackberry.com/html5/documentation/web_inspector_overview_1553586_11.html

Developer
Posts: 1,230
Registered: ‎03-20-2011
My Device: Playbook, Z10 LE, Dev Alpha B, 2x Dev Alpha C
My Carrier: 3, Orange, Vodafone

Re: no response

Agreed

 

Debugging something like this requires advaced stuff




Click the like button if you find my posts useful!
Highlighted
Developer
Posts: 101
Registered: ‎07-26-2013
My Device: BB 10
My Carrier: All Carriers

Re: no response

Hi,

   Make changes in congiguration file. For example, If camera works in Ripple will not work in device if we didn't give access to cam through configuration file.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hit Like if this post found useful