Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development

Reply
New Contributor
Posts: 5
Registered: ‎08-11-2013
My Device: simulator
My Carrier: TC

splash screen on OS 10.0.x

I am building a webworks app and I getting some problems with splash screen for BB OS 10.0.x.

Simply now getting the splash image, but it works great in BB OS 10.1.x.

 

Checked my config.xml and is correct. I have 3 rim:splash created with the following image sizes: 768x1280, 1280x768 & 720x720.

 

So why is the splash not displaying on BB OS 10.0.x? Is there a different config for BB 10.0.x compared to 10.1.x?

Retired
Posts: 1,561
Registered: ‎04-12-2010
My Device: BlackBerry Z10
My Carrier: Bell

Re: splash screen on OS 10.0.x

Hi there, could you share the full config.xml you are using to test? Also, do you notice any difference between portrait and landscape at all? Or do both orientations omit the splashscreen on BBOS 10.0?

 

There shouldn't be any differences between the two that would affect this. Also, can you confirm that the dimensions of the images actually match the dimensions of the device? (i.e. are you relying on any scaling to fit to the device's screen dimensions?)


Erik Oros | @WaterlooErik | eoros@blackberry.com | Developer Issue Tracker

If a reply has answered your question, please click Accept as Solution to help other visitors in the future.