Welcome!

Welcome to the official BlackBerry Support Community Forums.

This is your resource to discuss support topics with your peers, and learn from each other.

inside custom component

Web and WebWorks Development


Thank you for visiting the BlackBerry Support Community Forums.

BlackBerry will be closing the BlackBerry Support Community Forums on April 1st. BlackBerry remains committed to providing excellent customer support to our customers. We are delighted to direct you to the CrackBerry Forums, a well-established and thorough support channel, for continued BlackBerry support. Please visit http://forums.crackberry.com or http://crackberry.com/ask. You can also continue to visit BlackBerry Support or the BlackBerry Knowledge Base for official support options available for your BlackBerry Smartphone.

"When we launched CrackBerry.com 10 years ago, we set out to make it a fun and useful destination where BlackBerry Smartphone owners could share their excitement and learn to unleash the full potential of their BlackBerry. A decade later, the CrackBerry community is as active and passionate as ever and I know our knowledgeable members and volunteers will be excited to welcome and assist more BlackBerry owners with their questions."

- Kevin Michaluk, Founder, CrackBerry.com


Reply
Developer
Posts: 777
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
My Carrier: 0

Re: why it goes to if condiation..?

sir need some help ...I want to call same soap based web service in sencha ..?

 

can you please help me..?

 

how to call web service in sencha..?

 

Highlighted
Developer
Posts: 777
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
My Carrier: 0

Re: why it goes to if condiation..?

var options = {
url: 'http://184.106.159.143:8080/FirstGroupRailApps/services/RailAppsCAWS/getDestinationStationDashboard'...
method: "POST",
params: {
param1:"AAP",

},
callback: function(options, success, response){
if (success) {
alert("Hi");
console.log(response);
console.log(response.responseXML);
var store = new Ext.data.XmlStore({
storeId: 'getDestinationStationDashboardResponse',//what is storeID?
autoLoad: true,
autoDestroy: true,
data: response.responseXML,
//record: 'root',
//idPath: 'ID',//ID path
//fields: ...,
//sortInfo: {
// field: 'ID',
// direction: 'DESC'
//}
});
} else {
alert("Bye");
for (var prop in response) {
air.trace(prop + " = " + response[prop]);
}
}
}
};
Ext.Ajax.request( options );


getting null response.......Smiley Sad
Developer
Posts: 777
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
My Carrier: 0

Re: why it goes to if condiation..?

Hi

sir can you please call this web service using ajax

 

http://openlandscape.net/2009/09/25/call-soap-xm-web-services-with-jquery-ajax/

Developer
Posts: 777
Registered: ‎07-21-2012
My Device: 9810
My Carrier: 0

Re: why it goes to if condiation..?

can you please call same web service using this

 

 

http://openlandscape.net/2009/09/25/call-soap-xm-web-services-with-jquery-ajax/